ژنراتور

ژنراتور برق چیست؟

ژنراتور برق دستگاهی است که نیروی الکتریسیته و برق تولید کرده و از قطع فعالیت های روزانه یا اختلال در عملیات کاری پیشگیری می کند. ژنراتور ها به شکل های فیزیکی و الکتریکی برای کاربرد های مختلف در دسترس می باشند. انتخاب بهترین ژنراتور برق اضطراری خانگی و صنعتی مورد نیاز کاری پیچیده بوده و نیاز به عملیات محاسباتی دقیق دارد و می بایست توسط کارشناس مربوطه صورت گیرد تا با صرف معقول ترین هزینه، بیشترین کارایی عاید مصرف کننده گردد. در ادامه به ارائه اطلاعات در مورد ژنراتور می پردازیم تا با آشنایی کامل از این محصول بهترین انتخاب را در این زمینه داشته باشید.

انواع ژنراتور

انواع موتور ژنراتور از لحاظ سوخت مصرفی

همچنین این محصولات از لحاظ ساختاری در دو نوع کانوپی دار (سایلنت) و بدون کانوپی نیز عرضه می گردند.

فیلم معرفی انواع ژنراتور برق

ژنراتور چگونه کار می کند؟ یا طرز کار ژنراتور

ژنراتور برق وسیله ای است که انرژی مکانیکی به دست آمده از منبع بیرونی را به انرژی الکتریکی به عنوان خروجی تبدیل می کند. باید بدانیم که ژنراتور انرژی الکتریکی تولید نمی کند. در عوض، با استفاده از انرژی مکانیکی عرضه شده و با ایجاد حرکت و تولید بار الکتریکی در سیم پیچ ها در مدار الکتریکی، برق را به عنوان خروجی سیستم تولید می کند. این جریان، شارژ الکتریکی جریان الکتریکی عرضه شده توسط ژنراتور است.

برق تولید شده توسط ژنراتور ها یا برق خروجی ژنراتور ها می تواند به صورت سه فاز و تک فاز باشد. برق تکفاز در مصارف کوچک به عنوان مثال خانگی مورد استفاده قرار می گیرد و نوع سه فاز که با نام ژنراتور سه فاز نیز شناخته می شود در مصارف کوچک، نیمه صنعتی، صنعتی و نیروگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.

ژنراتور ها در دو نوع زغالی و اکسایتری تولید می شوند که امروز بیشتر مشتریان تمایل به استفاده از ژنراتورهای اکسایتری یا همان غیر زغالی را دارند که آن هم به این دلیل است که در ژنراتورهای زغالی به دلیل تعویض دائم زغال مشتریان اقبال کمتری به آن دارند، در صورتی که در ژنراتور های اکسایتری یا براشلس زغال وجود ندارد و به واسطه القای ولتاژ تحریک می شوند مکانیسم ژنراتور را می توان با درک کار پمپ آب فهمید که باعث جریان آب می شود اما واقعا آبی ایجاد نمی کند و فقط آب جریان می یابد.

ژنراتور ها در واقع در سه نوع دی سی، سنکرون و آسنکرون موجود می باشند که در ژنراتور های سنکرون سرعت میدان مغناطیسی بوجود آمده با سرعت روتور برابر است حتی در زیر بار که بیشتر برای تولید ژنراتور های سه فاز مورد استفاده قرار می گیرد در صورتی که در ژنراتور های آسنکرون سرعت میدان مغناطیسی بوجود آمده با سرعت گردش رتور برابر نیست در ساخت الکتروموتور ها این چنین است.

ژنراتور برق (بهترین ژنراتور برق) اضطراری

ژنراتور های برق از دو قسمت تشکیل شده اند، قسمت متحرک را روتور و قسمت ساکن آن را استاتور می گویند. روتورها نیز از نظر ساختمان دو دسته اند، ماشین های قطب صاف و ماشین های قطب برجسته.

این دستگاه ها به طور قراردادی بر اساس توان برق بر حسب کیلووات آمپر (KVA یا کاوا) یا کیلووات (KW) تقسیم بندی می شوند. در واقع هم موتور باید توان تولید این نیرو را (که بر حسب اسب بخار نیز عنوان می شود) داشته باشد و هم ژنراتور باید بتواند با نیروی محرک هایی که موتور تولید می کند این خروجی را بدهد.

انواع ژنراتور نیرو گاهی

ژنراتور های نیروگاهی که در انواع مختلف با سوخت های متفاوت عرضه می شوند را می توان به شکل های زیر دسته بندی نمود.

  • ژنراتورهای سه فاز نیروگاه آبی
  • ژنراتورهای سه فاز نیروگاه بادی
  • ژنراتورهای سه فاز نیروگاه سوخت فسیلی (گازی یا گازوئیلی)

ژنراتورهای نیروگاهی که در واقع به صورت ژنراتور های سه فاز می باشند از لحاظ ساختاری و فنی متغییر با ژنراتور های معمول مورد استفاده در صنعت، کارگاه ها و مجتمع ها می باشند. ژنراتورهای نیروگاهی با سوخت فسیلی رایج تر نسبت به دو نوع دیگر هستند و برای نوع سه فاز بیشتر به صورت گازی ارائه می شوند.

ژنراتورهای نیروگاهی معمولا 1000 یا 700 دور می باشند که از لحاظ تعداد دور نسبت به ژنراتور های معمول در صنعت کمتر هستند که همین امر باعث شده تا ابعاد و اندازه بزرگ تری نسبت به ژنراتور هایی با تعداد دور 1500 داشته باشند. ژنراتور های نیروگاهی دائم کار هستند و فاصله تعمیر و نگهداری و همچنین بازدید دوره ای طولانی تری نسبت به ژنراتور های معمول دارند همین ویژگی ها موجب شده تا ژنراتورهای نیروگاهی به صورت سفارشی تولید و وارد شوند.

ژنراتور 220 ولت

ژنراتورهای 220 ولت به ژنراتورهایی اتلاق می شوند که به صورت تکفاز با برق 220 ولت شهری مقایسه می شوند به طور کلی موتور برق هایی با توان کوچک از 1 کیلووات تا نهایتا 15 کیلووات که با سوخت هایی نظیر بنزین، گازوئیل یا گازی شهری و مایع کار می کنند موجود می باشند که به صورت 220 ولت برق شهری خروجی جریان می دهند.

این موتور برق ها معمولا مجهز به ای وی آر هستند که وظیفه آن تنظیم ولتاژ خروجی می باشد که اصطلاحا به آن تثبیت کننده ولتاژ یا رگولاتور ولتاژ می گویند.

ژنراتور برق کانوپی دار

ژنراتور برق کانوپی دار

اجزای ژنراتور

اجزای اصلی ژنراتور الکتریکی به صورت زیر تقسیم بندی می شود:

اجزای ژنراتور

  1. موتور
  2. ژنراتور
  3. سیستم سوخت
  4. تنظیم کننده ولتاژ
  5. سیستم خنک سازی و اگزوز
  6. سیستم روغنکاری
  7. شارژ باطری
  8. پنل کنترل
  9. چارچوب اصلی

1. موتور

این قسمت حیاتی ترین بخش دیزل ژنراتور است و تمام توان مکانیکی که ژنراتور برای حرکت می خواهد تامین می کند. موتور در دیزل ژنراتور باید بسیار دقیق انتخاب شود. زیرا توان مکانیکی که یک موتور تامین می کند، می تواند توان الکتریکی خروجی ژنراتور را مشخص کند و به این وسیله قدرت الکتریکی برای استفاده از دیزل ژنراتور بدست می آید. در انتخاب موتور دیزل ژنراتور موارد دیگری همانند میزان صدای تولیدی ژنراتور و میزان حجم محفظه سوخت نیز مهم هستند که باید به آنها توجه نمود.

موتور های دیزلی برای راه اندازی و تولید توان، نیاز به توان الکتریکی دارند. از این رو در اکثر موارد از منبع تغذیه که ولتاژ مستقیمی (DC) در حدود 12 تا 24 ولت را تولید می کند، برای راه اندازی موتور استفاده می شود. این منبع تغذیه می تواند خود موتور الکتریکی یا تعداد باتری باشد که این میزان ولتاژ را تامین می کند.

2. ژنراتور

ژنراتور برق قلب تپنده تولید توان الکتریکی دیزل ژنراتور است که انرژی اولیه خود را از موتور گرفته و تولید برق می کند. نوع ژنراتور بر حسب نیاز ما تعیین می شود. برای مثال برای تولید توان بالا نیاز به ژنراتور القایی داریم. ساختمان ژنراتور اعم از نوع سیم پیچی روتور و استاتور و جریان تحریک آن، تعیین کننده نحوه عملکرد دیزل ژنراتور است.

3. سیستم سوخت

تانک سوخت معمولا ظرفیت کافی برای حفظ کارکرد 6 تا 8 ساعت را بطور متوسط دارد. در مورد واحدهای کوچک موتور ژنراتور، تانک سوخت قسمتی از پایه ژنراتور شده است. برای کاربرد های تجاری، ممکن است لازم باشد تا بطور مستقیم باشد و روی تانک سوخت خارجی نصب شده باشد.

قسمت های معمول سیستم سوخت

  • ارتباط لوله از مخزن سوخت به موتور
  • عرضه مستقیم سوخت از تانک به موتور و برگشت مستقیم از موتور به تانک
  • ارتباط سرریز از تانک سوخت به لوله زهکش
  • پمپ سوخت
  • سوخت را از تانک ذخیره اصلی به تانک روز منتقل می کند. پمپ سوخت نوعا بطور الکتریکی کار می کند.
  • جداکننده آب و سوخت، آب و ماده خارجی را از سوخت مایع برای پشتیبانی از اجزای دیگر ژنراتور در مقابل خوردگی و آلودگی جدا می کند.
  • انژکتور سوخت، سوخت مایع را اتمیزه کرده و در مورد نیاز سوخت در اتاقک احتراق موتور اسپری می شود.

4. رگولاتور ولتاژ

رگولاتور ولتاژ وظیفه تنظیم ولتاژ خروجی ژنراتور را دارد که این کار با عملکرد اجزایی مانند رگولاتور، سیم پیچی تحریک کننده و روتور یکسو کننده انجام می پذیرد.

5. سیستم خنک کننده

در دیزل ژنراتور ها خنک کردن اجزای ولتاژ بسیار مهم است چرا که داغ شدن زیاد و طولانی مدت آن باعث خراب شدن قطعات می شود که به عملکرد دستگاه ضربه می زند. در برخی از دیزل ژنراتور ها از مایع و در برخی دیگر از گاز هیدروژن برای خنک سازی استفاده می شود.

6. سیستم روغنکاری

در دیزل ژنراتور اجزای مکانیکی بسیاری وجود دارد که دائما در حال کار و حرکت می باشند. لذا برای کارایی بهتر نیاز است که اجزا روغن کاری شوند. معمولا هر 10 ساعت کار با دیزل ژنراتور، باید سطح روغن آن را کنترل کرد و هر 500 ساعت روغن باید تعویض شود.

7. شارژر باتری

شروع عملکرد ژنراتور باطری محور است. این قسمت علاوه بر شارژ باتری، میزان شارژ را نشان می دهد. توان این شارژ با توان خروجی ژنراتور متناسب است.

8. کنترل پنل

این قسمت وظیفه کنترل الکتریکی کل سیستم را دارد. قسمت هایی که لازم است کنترل شوند به شرح ذیل است:

  • کنترل ژنراتور، شامل کنترل تمامی پارامتر های دخیل در ژنراتور است که شامل ولتاژ، جریان و فرکانس است.
  • کنترل موتور، در قسمت کنترل موتور باید پارامتر های سرعت، میزان روشن بودن، فشار روغن، میزان حرارت سیال خنک کننده و غیره اندازه گیری شود.
  • پنل خاموش و روشن، سیستم روشن و خاموش کردن اتوماتیک که در بعضی از دیزل ژنراتورها وجود دارد.

9. چارچوب/شاسی موتور ژنراتور

دیزل ژنراتور قابل حمل یا ثابت می باشد. در حالت کلی تمامی تجهیزات بالا بر روی سکو یا همان شاسی قرار می گیرد.

سیستم دود خروجی ژنراتور

در دیزل ژنراتور ها به علت تولید دود سمی خروجی نیاز است که سیستمی برای کنترل این دود و جداسازی این قسمت از سایر قسمت ها موجود باشد. به همین منظور این سیستم در قسمت خروجی موتور قرار دارد. دیزل ژنراتور ها، بسته به نیاز، دارای تجهیزات جانبی هستند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برد کنترل با قابلیت استارت اتوماتیک به هنگام قطع برق شهر
  • سیستم پیش گرمکن آب (Jacket Water Heater)
  • رادیاتور Tropical (مخصوص مناطق گرمسیری)
  • باتری و باتری شارژر اتوماتیک
  • ضربه گیرهای الاستیک بین موتور و شاسی و نیز ژنراتور و شاسی
  • کانوپی (اتاقک) صداگیر و عایق ضد آب

دینام مولد برق

وظیفه دینام مولد برق تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی است و جریان به وجود آمده که جریانی مستقیم است را به باتری می رساند. این دینام می تواند باتری خودرو یا ژنراتور باشد در واقع برق اولیه مورد نیاز در راه اندازی ژنراتور ها و خودرو ها را دینام بر عهده دارد.

دینام مولد برق

این نکته لازم به ذکر است که در خودروهای جدید به جای استفاده از دینام از الترناتور استفاده می شود و دلیل آن هم این است که دینام های قدیمی برای خودروها در دور پایین مشکل ساز می شدند و توانایی لازم برای شارژ خودرو را نداشت از این رو در خودروهای جدید به جای دینام از آلترناتور استفاده می شود.

اجزای تشکیل دهنده دینام

اجزای تشکیل دهنده دینام

اجزاء دینام
شماره قطعه نام قطعه
1 رگلاتور
2 بلبرینگ
3 قرقره
4 استاتور
5 روتور
6 یکسو کننده
7 استاتور

انواع ژنراتور برق

برحسب کاربرد، کارخانجات سازنده چهار نوع را پیشنهاد می دهند:

  1. اضطراری (Standby)
  2. پایه (Prime)
  3. دائم (Continuous)
  4. چندمنظوره

ژنراتور برق اضطراری یا مولد اضطراری (Standby)

این مولد (ژنراتور برق اضطراری خانگی یا صنعتی) در حالت قطع برق شهری به صورت خودکار اقدام به تامین برق مشترکین می کند. یک مدل از ژنراتور بصورت استندبای ممکن است لازم باشد تا چند ساعت در ماه عمل کند، اما مدل های دیگری از ژنراتور های پرایم (Prime) هستند که باید پیوسته کار کنند. زمانی که یک ژنراتور جایگزین راه می افتد، ممکن است با شرایط بخصوص عمل کند، مانند 10 درصد بار اضافه (Over Load).

موارد کاربرد، تامین برق اضطراری بیمارستان، کارخانجات، ادارات و غیره بدون اتصال به شبکه می باشد.

مولد پایه (Prime)

معمولا در اماکنی که موقتا به برق نیاز است، مورد استفاده قرار می گیرد؛ مانند اردوگاه ها، نمایشگاه ها، اکتشاف معادن و کمپ ها. این مولد نباید در کاربرد های ساخت نیروگاه استفاده شود. خروجی با بار های مختلف در زمان های نامحدود قابل تامین می باشد. این ژنراتور ها عموما قادر به تامین پیک تقاضای 100 درصد ظرفیت اولیه ekW بوده و با 10 درصد ظرفیت اضافه بار برای مدت زمان محدود نیز در دسترس می باشند (توان اولیه مطابق با ISO8528 و توان اضافی مطابق با BS5514 ،DIN6271 ،ISO3046 و AS2789).

این دسته بندی (Rating) برای تمامی مدل های ژنراتور قابل استفاده نیست. کاربرد های عمومی آن که فقط ژنراتور مرجع توان بوده و برای ارتباط راه دور با معادن، سایت های ساختمانی، زمین برگزاری نمایشگاه و فستیوال و غیره است.

مولد دائم (Continuous)

مولد دائم برای امور نیروگاهی یا برق سراسری مورد استفاده قرار می گیرد و قابلیت فراهم سازی توان پیوسته برای یک بار ثابت تا ظرفیت نامی خروجی برای زمان های نامحدود را دارد. امکان جانشین شدن اضافه بار برای این رتبه در دسترس نیست. برای انتخاب دسته صحیح با توزیع کننده های مجاز مشورت فرمایید (مطابق با ISO8528 ،BS5514 ،DIN6271 ،ISO3046 ،AS2789).

این رتبه بندی برای تمامی مدل های ژنراتورها قابل استفاده نمی باشد. کاربرد های عمومی برای ژنراتور هایی که بار یکسان پیوسته را تامین می کنند یا به صورت موازی با فیدر توان اصلی و دائم شبکه برای ماکزیمم سطح مجاز 8760 ساعت در سال. همچنین ممکن است برای پشتیبانی / پیک شبکه (حتی از طریق اعمال برای 200 ساعت در سال) مورد استفاده قرار گیرد.

کوپله دیزل ژنراتور

کار اتصال موتور دیزل و ژنراتور به هم و نصب آن بر روی شاسی فلزی و قراردادن یک تابلو و کنترل را در کنار آن اصطلاحا کوپله کردن (Coupling) گویند.

ساختمان و اساس کار ژنراتور سنکرون

در ژنراتور سنکرون یک جریان DC به سیم پیچ روتور اعمال می گردد تا یک میدان مغناطیسی روتور تولید شود. سپس روتور مربوط به ژنراتور به وسیله محرک اصلی چرخانده می شود، تا یک میدان مغناطیسی دوار در ماشین بوجود آید. این میدان مغناطیسی، یک ولتاژ سه فاز را در سیم پیچ های استاتور ژنراتور القاء می کند.

در یک ماشین دو عبارت در توصیف سیم پیچ ها بسیار مورد استفاده است، یکی سیم پیچ های میدان و دیگری سیم پیچ های آرمیچر.

ساختمان ژنراتور سنکرون

سیم پیچ های میدان به سیم پیچ هایی گفته می شود که میدان مغناطیسی اصلی را در ماشین تولید می نماید. سیم پیچ های آرمیچر به سیم پیچ هایی اتلاق می شود که ولتاژ اصلی در آن القاء می شود. برای ماشین های سنکرون، سیم پیچ های میدان در روتور است.

رتورژنراتور سنکرون در اصل یک آهنربای الکتریکی بزرگ است. قطب های مغناطیسی در روتور می تواند از نوع برجسته یا غیر برجسته باشد. قطب برجسته، یک قطب مغناطیسی خارج شده از سطح روتور می باشد. از طرف دیگر، یک قطب برجسته یک قطب مغناطیسی هم سطح با سطح روتور است. یک روتور غیر برجسته یا صاف معمولا برای موارد 2 یا 4 قطبی بکار می روند. در حالی که روتورهای برجسته برای 4 قطب یا بیشتر مورد استفاده هستند. چون در روتور میدان مغناطیسی متغیر است برای کاهش تلفات، آن را از لایه های نازک می سازند. به مدار میدان در روتور باید جریان ثابتی اعمال شود. چون روتور می چرخد، نیاز به آرایش خاصی برای رساندن توان DC به سیم پیچ های میدانش دارد. برای انجام این کار دو روش موجود است:

  1. تهیه توان DC از یک منبع بیرونی به روتور با رینگ های لغزان و جاروبک
  2. فراهم نمودن توان DC از یک منبع توان DC که مستقیما روی شفت ژنراتور های سنکرون نصب می شود.

رینگ های لغزان بطور کامل شفت ماشین را احاطه می کنند ولی از آن جدا هستند. یک انتهای سیم پیچ DC به هر یک از دو انتهای رینگ لغزان در شفت موتور سنکرون متصل است و یک جاروبک ثابت روی هر رینگ لغزان سر می خورد. جاروبک ها بلوکی از ترکیبات گرافیک مانند هستند که الکتریسیته را به راحتی هدایت می کنند ولی اصطکاک خیلی کمی دارند و در نتیجه روی رینگ ها خوردگی بوجود نمی آورد. اگر سمت مثبت منبع ولتاژ DC به یک جاروبک و سر منفی به جاروبک دیگر وصل شود، آنگاه ولتاژ ثابتی به سیم پیچ، جدا از مکان و سرعت زاویه ای آن، میدان در تمام مدت اعمال می شود. رینگ های لغزان و جاروبک ها به هنگام اعمال ولتاژ DC چند مشکل برای سیم پیچ های میدان ماشین سنکرون ایجاد می کنند. آنها نگهداری را در ماشین افزایش می دهند، زیرا جاروبک باید به طور مرتب به لحاظ سائیدگی چک شود. علاوه بر آن، افت ولتاژ جاروبک ممکن است تلفات قابل توجه توان را همراه با جریان های میدان به دنبال داشته باشد. علیرغم این مشکلات رینگ های لغزان روی همه ماشین های سنکرون کوچک تر بکار می رود، زیرا راه اقتصادی تر برای اعمال جریان میدان موجود نیست.

در موتور ها و ژنراتور های بزرگ تر، از محرک های بی جاروبک استفاده می شود تا جریان میدان DC را به ماشین برسانند. یک محرک بی جاروبک، یک ژنراتور AC کوچک است که مدار میدان آن روی استاتور و مدار آرمیچر آن روی روتور نصب شده است. خروجی سه فاز ژنراتور محرک یکسو شده و جریان مستقیم توسط یک مدار یکسو ساز سه فاز که روی شفت ژنراتور نصب است حاصل می شود که بطور مستقیم به مدار میدان DC اصلی اعمال می گردد. با کنترل جریان میدان DC کوچکی از ژنراتور محرک (که روی استاتور نصب می شود) می توان جریان میدان را روی ماشین اصلی و بدون استفاده از رینگ های لغزان و جاروبک ها تنظیم کرد. چون اتصال مکانیکی هرگز بین روتور و استاتور بوجود نمی آید، یک محرک جاروبک نسبت به نوع حلقه های لغزان و جاروبک ها، به نگهداری کمتری نیاز دارد. برای اینکه تحریک ژنراتور بطور کامل مستقل از منابع تحریک بیرونی باشد، محرک پیلوت کوچکی اغلب در سیستم لحاظ می گردد. محرک پیلوت، یک ژنراتور AC کوچک با مگنت های (آهن ربا) دائمی نصب شده بر روی شفت رتور و یک سیم پیچ روی استاتور است. این محرک انرژی را برای مدار میدان محرک بوجود می آورد که به نوبه خود مدار میدان ماشین اصلی را کنترل می نماید. اگر یک محرک پیلوت روی شفت ژنراتور نصب شود آن گاه هیچ توان الکتریکی خارجی برای راندمان ژنراتور لازم نیست.

بسیاری از ژنراتور های سنکرون که دارای محرک های بی جاروبک هستند، دارای رینگ های لغزان و جاروبک نیز هستند. بنابراین یک منبع اضافی جریان میدان DC در موارد اضطراری در اختیار است. استاتور ژنراتور های سنکرون معمولا" در دو لایه ساخته می شوند: خود سیم پیچ توزیع شده و گام های کوچک دارد تا مولفه های هارمونیک ولتاژ ها و جریان های خروجی را کاهش دهد.

چون روتور با سرعتی برابر با سرعت میدان مغناطیسی می چرخد، توان الکتریکی با فرکانس 50 یا 60 هرتز تولید می شود. ژنراتور بسته به تعداد قطب ها باید با سرعت ثابتی بچرخد مثلا برای تولید توان 60 هرتز در یک ماشین دو قطب روتور باید با سرعت 3600 دور در دقیقه بچرخد. برای تولید توان 50 هرتز در یک ماشین 4 قطب، روتور باید با سرعت 1500 دور در دقیقه دوران کند.

ولتاژ القایی در استاتور به شار در ماشین، فرکانس یا سرعت چرخش و ساختمان ماشین بستگی دارد. ولتاژ تولیدی داخلی مستقیما متناسب با شار و سرعت است ولی خود شار به جریان جاری در مدار میدان رتور بستگی دارد. ولتاژ درونی برابر ولتاژ خروجی نیست و چندین فاکتور، عامل اختلاف بین این دو هست:

  • اعوجاج موجود درمیدان مغناطیسی فاصله هوا به علت جریان جاری در استاتور که به آن عکس العمل آرمیچر می گویند.
  • خود القایی بوبین های آرمیچر
  • مقاومت بوبین های آرمیچر
  • تاثیر شکل قطب های برجسته روتور

ژنراتور کوچک یا ژنراتور تولید برق خانگی

ژنراتور های برق کوچک معمولا با توجه به ابعاد و اندازه کوچک هستند اما کاربرد فراوانی در نیاز های خانگی، باغ ها و حتی کاربرد های صنعتی و نیمه صنعتی دارند. از ویژگی های این ژنراتور پرتابل و قابل حمل بودن را می توان نام برد. این ژنراتور ها که می توانند در قالب موتوربرق یا آلترناتور تک عرضه شوند معمولا برق های محدود را پوشش می دهند که از جمله آنها می توان به روشنایی محیط یا مناطق مسکونی و صنعتی اشاره نمود.

ژنراتور های کوچک که معمولا در برق های تکفاز بیشترین کاربرد را دارند به صورت ژنراتور تک یا همان آلترناتور تک نیز در بازار ارائه می شوند که تعداد دور این ژنراتور ها نیز متفاوت است، در ارتباط با آلترناتور هایی که معمولا مشتریان کوپل آنرا با موتور هایی که از قبل تهیه نموده اند یا داشته اند باید مواردی نظیر تعداد دور، فرکانس، دو بلبرینگ بودن یا تک بلبرینگ بودن و یا هالو شافت بودن آلترناتور را در نظر بگیرند که نهایتا بر روی ابعاد و اندازه های دستگاه کوپل شده تاثیر بسزایی دارند.

موتورهایی که تعداد دور آنها با آلترناتور هماهنگ نباشد معمولا با پولی و تسمه کوپل می شوند که باعث می شود ابعاد و اندازه نیز دست خوش تغییراتی گردد.

برای ماینر از چه ژنراتوری استفاده کنیم؟

برای ژنراتور ماینر استفاده از ژنراتور های گازی، مقرون به صرفه تر است، به این دلیل که دسترسی به سوخت آن آسان است. ژنراتور ماینینگ ارز دیجیتال همانند ماینر ها باید به صورت 24 ساعته روشن بمانند و در نتیجه مصرف سوختش چنانچه گازوئیلی باشد بسیار پر دردسر می شود و رسیدگی به سوخت دستگاه مقوله ای بسیار پر مخاطره خواهد بود که به ناچار باید از ژنراتور گازسوز استفاده نمود. عمر و دوام این دو دستگاه نسبت به یکدیگر تفاوت بسیار زیادی ندارند اما از نظر اقتصادی سرویس ژنراتور گازوئیلی به صرفه تر است. ژنراتور گازی توانسته با مزیت سهولت در تامین سوخت بر دیزل ژنراتور پیشی بگیرد. با این حال اگر قرار باشد دستگاه را از نظر استهلاک و عمر مفید رتبه بندی کنیم باید بگوییم ژنراتور دیزلی عمر بالاتر و استهلاک پایین تری دارد.

ژنراتور ماینر

مقایسه ژنراتور های گاز سوز و دیزل برای ماینر ها

مزایای ژنراتور های گازی

  • سوختی پاک
  • دسترسی آسان
  • هزینه ارزان سوخت
  • عدم نیاز به ذخیره سوخت
  • نداشتن بوی تند نسبت به سایر سوخت ها

معایب ژنراتور های گازی

  • چنانچه بلایای طبیعی رخ دهد دسترسی به گاز کاهش میابد.
  • چنانچه انفجاری در خط لوله رخ دهد، دستگاه تهدیدی جدی به شمار می آید.
  • گاز طبیعی یک منبع تجدید ناپذیر است.
  • قیمت خود دستگاه بسیار زیاد است.

مقایسه ژنراتورهای گاز سوز و دیزل

مولد های AC یا آلترناتورها

مولدهای AC یا آلترناتور ها درست مثل مولد های DC براساس القاء الکترومغناطیس کار می کنند و شامل یک سیم پیچ آرمیچر و یک میدان مغناطیسی هستند. اما یک اختلاف مهم بین این دو وجود دارد. در ژنراتور های DC آرمیچر چرخیده می شود و سیستم میدان ثابت است اما در آلترناتور ها آرایش بر عکس وجود دارد.

آلترناتور یک ژنراتور ساده بدون کموتاتور است جریان الکتریکی متناوب تولید می کند. چنین جریان متناوبی برای انتقال توان الکتریکی مزیت زیادی دارد و از این رو بیشتر ژنراتور های الکتریکی بزرگ از نوع AC هستند. ژنراتور AC در دو حالت خاص با ژنراتور DC فرق می کند. پایانه های سیم پیچ آرمیچرش بیرون هستند. برای حلقه های لغزان جزئی شده جامد روی شفت (میله) ژنراتور به جای کموتاتور و سیم پیچ های میدان توسط یک منبع DC خارجی تغذیه انرژی می شود تا اینکه توسط خود ژنراتور این کار انجام شود. ژنراتور های AC سرعت پایینی دارند و با تعداد زیادی قطب در حدود 100 قطب ساخته می شوند، هم برای بهبود بازه و هم برای دست یافتن به فرکانس دلخواه به آسانی. آلترناتور ها با توربین های سرعت بالا راه اندازی می شوند. فرکانس جریان گرفته شده توسط ژنراتور AC مساوی است با نیمی از تعداد قطب ها و تعداد چرخش آرمیچر در ثانیه.

بخاطر احتمال جرقه زنی بین جاروبک ها و حلقه های لغزان و خطر شکست های مکانیکی ممکن است سبب اتصال کوتاه شود. آلترناتور ها به یک سیم پیچ ساکن که به دور یک روتور می چرخد ساخته می شوند. این روتور شامل تعدادی آهنربای مغناطیسی میدان هستند. اصل عملکرد آنها نیز دقیقا مشابه عملکرد ژنراتور های AC توصیف شده اند.

آلترناتور

ژنراتور با ولتاژ بالا

ژنراتور های با ولتاژ بالا بدون نیاز به ترانسفورماتور افزاینده بطور مستقیم به شبکه قدرت متصل می گردد. ایده جدید بکار گرفته شده در این طرح استفاده از کابل به عنوان سیم پیچ استاتور می باشد. ژنراتور ولتاژ بالا برای هر کاربرد در نیروگاه های حرارتی و آبی مناسب می باشد. راندمان بالا، کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری، تلفات کمتر، تاثیرات منفی کمتر بر محیط زیست (با توجه به مواد بکار رفته) از مزایای این نوع ژنراتور می باشد. ژنراتور ولتاژ بالا در مقایسه با ژنراتور های معمولی در ولتاژ بالا و جریان پائین کار می کند. ماکزیمم ولتاژ خروجی این ژنراتور با تکنولوژی کابل محدود می گردد که در حال حاضر با توجه به تکنولوژی بالای ساخت کابل ها می توان ولتاژ آن را تا سطح 400 کیلوولت طراحی نمود. هادی استفاده شده در ژنراتور ولتاژ بالا بصورت دوار می باشد در حالیکه در ژنراتور های معمولی این هادی مثلثی است. در نتیجه میدان الکتریکی در ژنراتور های ولتاژ بالا یکنواخت تر می باشد. ابعاد سیم پیچ بر اساس ولتاژ سیستم و ماکزیمم قدرت ژنراتور تعیین می گردد. در ژنراتور های ولتاژ بالا لایه خارجی کابل در تمام طول کابل زمین می گردد، این امر موجب می شود که میدان الکتریکی در طول کابل محدود گردد و دیگر مانند ژنراتور های معمولی نیاز به کنترل میدان در ناحیه انتهایی سیم پیچ نباشد.

تخلیه جزیی (Partial Discharge) در هیچ ناحیه ای از سیم پیچ وجود ندارد و ایمنی افراد بهره بردار و یا تعمیرکار افزایش می یابد. سربندی ها و اتصالات معمولا در فضای خالی در دسترس در محل انجام می گیرد، بنابراین محل این اتصالات در یک نیروگاه نسبت به نیروگاه دیگر متفاوت می باشد. اما در هر حال این اتصالات خارج از هسته استاتور هستند. برای مثال اتصالات و سربندی ها ممکن است زیر ژنراتور یا خارج از قاب استاتور (Stator Frame) انجام گیرد. بدین ترتیب اتصالات و سربندی ها، مشکلات ناشی از ارتعاشات و لرزش های بوجود آمده در ماشین های معمولی را نخواهند داشت.

در طرح کنونی ژنراتور ولتاژ بالا دو نوع سیستم خنک کنندگی وجود دارد. روتور و سیم پیچ های انتهایی توسط هوا خنک می گردند در حالی که استاتور توسط آب خنک می گردد. سیستم خنک کنندگی آب شامل لوله های XLPE قرار گرفته شده در هسته استاتور می شود. آب از این لوله ها جریان می یابد و هسته استاتور را خنک نگه می دارد.

مقایسه جریان اتصال کوتاه در نیروگاه مجهز به ژنراتور ولتاژ بالا با نیروگاه مجهز به ژنراتور معمولی نشان می دهد که چون در نیروگاه با ژنراتور ولتاژ بالا راکتانس ترانسفورماتور حذف می گردد جریان های خطا کوچکتر هستند.

ژنراتور القایی

ژنراتور القایی نوعی ژنراتور الکتریکی است که به لحاظ مکانیکی و الکتریکی شبیه به موتور القایی است. ژنراتور های القایی هنگامی که شافتشان از فرکانس سنکرون موتور القایی معادل سریع تر بچرخد، توان الکتریکی تولید می کنند. ژنراتور های القایی غالبا در توربین های باد و برخی سازه های آبی میکرو استفاده می شوند. نسبت به ژنراتور های نوع دیگر، ساده تر هستند. این ژنراتورها نیرومند بوده و نیاز به شانه و جابجاگر ندارند.

ژنراتور های القایی خودالقا کننده نیستند، این به معنی این است که نیاز به یک منبع خارجی برای تولید شار دوار مغناطیسی است و به توان مورد استفاده برای این کار، جریان باز فعال (Reactive) گفته می شود. منبع خارجی می تواند از شبکه الکتریکی یا از خود ژنراتور تأمین شود. شار مغناطیسی دوار استاتور، باعث القای جریان در روتور و تولید میدان مغناطیسی می شود. اگر روتور با سرعتی کمتر از نرخ شار دوار بچرخد، ماشین مانند یک موتور القایی کار می کند. در صورتی که موتور تندتر بچرخد، مانند ژنراتور کار می کند و در فرکانس سنکرون، توان تولید می کند. مشکل رایج این ژنراتورهای القایی در توربین باد، دنده است. معمولاً موتورهای القایی برای کار کردن در سرعت های بیشتر از 1500 دور بر دقیقه برای همگام شدن، نیاز به دنده دارند.

ژنراتور القایی

جایگزین های مغناطیس دائم

جایگزین های مغناطیس دائم (PMA) از یک مجموعه آهنرباهای الکتریکی و یک مجموعه آهنرباهای دائم تشکیل شده است. معمولا آهنرباهای دائم بر روی روتور و آهنرباهای الکتریکی بر روی استاتور سوار می شوند. موتورهای آهنربایی دائم و تکنولوژی ژنراتور در چند سال اخیر پیشرفت بسیار زیادی کرده است و آهنرباهای زمینی کمیابی ساخته شده اند. معمولا کویل ها در سه فاز استاندارد Why یا Delta سیم پیچی می شوند.

جایگزین های مغناطیس دائم می توانند بسیار پربازده و در محدوده بین 60 تا 95 درصد باشد. ژنراتور برخلاف موتور نیاز به کنترل سه فازی ندارد. به راحتی می توان توان آنها را یکسو کرده و بانک باتری را شارژ کرد.

موتور Brushed DC

موتورهای Brushed DC معمولا برای ساخت توربین های بادی خانگی استفاده می شوند. در موتور Brushed DC، آهنرباهای الکتریکی روی روتور با توان ورودی جابجاگر (Commutator) می چرخند. این عمل باعث ایجاد توان خروجی یکسو شده می شود. یک موتور Brushed DC می تواند راندمان خوبی تا 700 درصد داشته باشد.

مزایایی بسیاری در استفاده از موتور Brushed DC وجود دارد. یکی از این مزایا، عدم نیاز به دنده و شارژ باتری حتی در باد کم است. همچنین این موتور ها به راحتی یافت می شوند.

faq

ژنراتور دستگاهی می باشد که توسط موتور، انرژی مکانیکی را به نیروی الکتریسیته و برق تبدیل می کند.

در واقع ژنراتور توسط انرژی مکانیکی به دست آمده از موتور، بار الکتریکی در سیم پیچ ها و مدار الکتریکی ایجاد کرده و برق را به عنوان خروجی سیستم تولید می کند.

ژنراتور های برق از دو قسمت اصلی مانند موتور (تولید انرژی مکانیکی) و ژنراتور (تولید انرژی الکتریکی) تشکیل شده است. 

اجزای فرعی ژنراتور های برق شامل: مخزن سوخت، شاسی، سیستم خنک کننده، باتری، سیستم کنترل دستگاه، اگزوز یا سیستم خروج دود می باشد.

دیزل ژنراتور های برق دائم کار یا continus به گونه ای طراحی می شوند که امکان گرفتن خروجی برق به صورت دائم و بدون خاموشی را دارا باشند. این ژنراتور ها به ندرت خاموش می شوند تا بتوانند برق تولیدی خود را به مصرف کننده انتقال دهند.

در حالت عادی اگر از دیزل ژنراتور های معمولی استفاده شود باید از 70 درصد توان ژنراتور استفاده کرد و از یک سیستم خنک کننده برای خنک شدن موتور استفاده کرد.

انواع دیزل ژنراتور ها در کاربری های مختلف از جمله صنعتی و خانگی مورد استفاده قرارا می گیرند. دیزل ژنراتور های خانگی با توجه به آمپر مورد نظر و شدت جریان، مورد محاسبه قرار می گیرند. معمولا برای ژنراتور های خانگی از ژنراتور هایی با کانوپی به همراه تابلو ATS یا امرجنسی (سیستم استارت اتوماتیک) استفاده می شود.

دیـــدگاه‌ها

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید.

captcha


امتیاز:

محمدصادق کیانی ارسال شده در : پنجشنبه 30 فروردین 1403
سلا، می خواستم بدانم یک ژنراتور 12kva چقدر برق تولید می کند؟ مثلا یک دستگاهی که به 10000 وات برق نیاز دارد جواب می دهد؟ لطفا راهنمایی بشه.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : یکشنبه 02 اردیبهشت 1403
سلام جناب کیانی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
مهدی ضامنی ساروی ارسال شده در : جمعه 11 اسفند 1402
سلام، یک ژنراتور برق خانگی با مصرف بنزین یا گازوئیل می خواستم که بی صدا باشه و استفاده از کولر، لباسشویی، یخچال، تلویزیون و روشنایی ویلا با اون میسر باشه و بشه از اون به صورت دائم بعنوان برق خانگی استفاده کرد. پیشنهاد شما چیه؟ قیمت و ضمانت نامه و غیره رو لطفا اعلام کنید.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : شنبه 12 اسفند 1402
سلام جناب ضامنی ساروی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
بهزاد قیصری ارسال شده در : پنجشنبه 23 آذر 1402
درود بر شما، در مطلبی ک در مورد ژنراتورها می خواندم به گزینه KVA رسیدم که فکر می کنم به اشتباه نوشته شده. کیلووات آمپر که به نظرم باید نوشته شده باشد کیلوولت آمپر. ممنون.
admin3@web24.ir
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 01 اسفند 1402
سلام و عرض ادب، خیلی ممنون از توجه شما دوست عزیز.
حمید پورخلیلی ارسال شده در : جمعه 17 آذر 1402
با عرض سلام و تشکر از شما دوسته عزیز و گرامی، از خدمتتون یه سوال داشتم راجع به تعداد دوره ژنراتور چطور متوجه می شه که نسبت به خروجی مصرفیش الان باید دورش کم و زیاد بشه؟ این کار رو چه قطعه ای محاسبه و فرمانش رو به اهرم گاز میده؟ موتوری که باید واسه ژنراتور انتخاب کنم؟ چطور باید توان و اسبش رو محاسبه کنم؟ آیا می تونم دوره موتور رو ثابت رویه ماکزیمم خروجی ثابت نگه دارم نسبت به نیازه هر لحظه ازش خروجی بگیرم یا اینکه نه باید دورش متناسب با خروجی، کم و زیاد بشه؟ ممنون از لطف و کمک شما.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 23 آذر 1402
سلام و عرض ادب، تنظیم دور در دیزل ژنراتورها توسط یک مکانیزم، دنبال هم و به صورت زنجیروار با کمک چند قطعه انجام می شود به این صورت که با قطعه پیکاپ که یک سنسور روی فلایویل هست، دور خوانده می شود و این دور به گاورنر ارسال و گاورنر تنظیم را انجام می دهد و دستور ارسال سوخت را به اکچوایتور می دهد. ولی بیشترین شناخت در این پروسه برای قطعه گاورنر است. همکاران واحد مشاوره فنی برای راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
داود نیازی ارسال شده در : شنبه 11 آذر 1402
با سلام و خسته نباشید، می خواستم بدانم راست گرد یا چپ گرد ژنراتور برای تولید برق فرقی دارند یا نه؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 19 آذر 1402
سلام جناب نیازی عزیز، راست گرد یا چپ گرد بودن در ژنراتورها اهمیتی ندارد و به هر سمتی چرخانده شوند، برق تولید می کنند.
محسن برقی ارسال شده در : دوشنبه 16 مرداد 1402
سلام، برای جوشکاری اسکلت چجور ژنراتوری مورد قبول هست؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 18 مرداد 1402
سلام جناب برقی عزیز، توان ژنراتور مناسب بسته به نوع الکترود شما متغیر است. برای الکترودهای بیشتر از 3 لازم است از توان 8.5 کیلووات به بالا استفاده نمایید.
مهرداد مومنیان ارسال شده در : دوشنبه 09 مرداد 1402
با سلام، وقت بخیر. برای شرکت تولیدی با وجود 20 دستگاه پرس هیدرولیک و ضربه ای، دستگاه تراش و فرز و غیره به همراه سیستم سرمایشی کولر آبی و گازی و سیستم های کامپیوتری واحد اداری، چه موتور برق پیشنهاد می فرمایید؟ هزینه اجرای آن چقدر می باشد؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 11 مرداد 1402
سلام جناب مومنیان عزیز، لطفا آمپر مصرفی دستگاه های مورد نظرتان را ذکر بفرمایید.
آرمان نادری ارسال شده در : دوشنبه 02 مرداد 1402
سلام‌، وقت بخیر. برای واحدی با مصارف 1 عدد الکتروموتور 3 اسب، 1 عدد الکتروموتور 2 اسب، 2 عدد الکتروموتور 1.5 اسب، 1 عدد اسپلیت 3000، 1 عدد اسپلیت 1800، 1 عدد سماور 1000، 1 عدد فر برقی 2000، 1 عدد یخچال و 30 عدد لامپ کم مصرف چه موتور برق تک فازی رو پيشنهاد می کنین؟ متشکرم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 08 مرداد 1402
سلام جناب نادری عزیز، موتور برق جوابگوی دستگاه های شما نمی باشد. لازم است از یک دیزل ژنراتور با توان 50 کاوا استفاده کنید مشروط بر اینکه تمامی اقلام ذکر شده با هم روشن بشوند. زیرا در زمان استارت موتورها سه برابر جریان اولیه می کشند. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به محتوای این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هر گونه مشکل یا ایراد، اصلاح گردد.
محمدجواد ملک ارسال شده در : شنبه 06 خرداد 1402
سلام، قیمت ژنراتور 25 کاوا رو می خواستم.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 10 خرداد 1402
سلام جناب ملک عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت با شما تماس خواهند گرفت.
نوروزی ارسال شده در : جمعه 01 اردیبهشت 1402
سلام، لیست قیمت ژنراتور 350 تا 450 کاوا رو می خواستم. ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 04 اردیبهشت 1402
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت با شما تماس خواهند گرفت.
احمد قلی زاده ارسال شده در : یکشنبه 20 فروردین 1402
سلام، ممنون از سایت عالیتون.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 21 فروردین 1402
سلام جناب قلی زاده عزیز، ممنون از نظر دلگرم کننده شما.
سید احمد تقوی ارسال شده در : چهارشنبه 03 اسفند 1401
سلام، یک زیر گذر در جاده اصلی را در نظر بگیرید که حجم زیادی آب زیرش جمع شده و باید در اسرع وقت تخلیه بشه. لطفا در موتور نوع پمپ و ژنراتور راهنمایی بفرمایید.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 09 اسفند 1401
سلام جناب تقوی عزیز، موتور پمپ بنزینی یا دیزلی 3 یا 4 اینچ، انتخاب هوشمندانه ای است. همکاران واحد مشاوره فنی برای راهنمایی بیشتر با شما تماس خواهند گرفت.
محمد برومند ارسال شده در : جمعه 30 دی 1401
سلام، لیست قیمت ژنراتور 100 کاوا رو می خوام اگه لطف کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 08 بهمن 1401
سلام جناب برومند عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی برای ارائه لیست قیمت با شما تماس خواهند گرفت.
امیر درواخ ارسال شده در : دوشنبه 26 دی 1401
با عرض سلام، امیر درواخ هستم. دیزل ژنراتور 450 کاوا برند دیزل کامینز و ژنراتور استمفورد می خواستم. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 بهمن 1401
سلام جناب درواخ عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
علی قدرتی یکتا ارسال شده در : شنبه 26 آذر 1401
سلام، کلاس آموزشی دارید بخوام شرکت کنم؟ ممنون می شم جواب بدید.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 29 آذر 1401
سلام، وقت بخیر، بفرمایید در کلاس آموزشی کدام یک از محصولات ما تمایل دارید شرکت کنید؟
علی رضایی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 17 آبان 1401
سلام، برای موتور دیزل 20 اسب بخار 1500 دور، ژنراتور 3 فاز چند کیلووات مناسب هست؟ بر اساس قدرت موتور انتخاب می شود؟
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 19 آبان 1401
سلام جناب رضایی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
قدسی ارسال شده در : جمعه 29 مهر 1401
سلام، موتور دیزل مناسب پمپ 6 اینچ برای آبیاری کشاورزی از استخر ذخیره آب نیاز دارم. لطف می فرمایید راهنمایی کنید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 01 آبان 1401
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
میلاد صفیان ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 29 شهریور 1401
سلام، خسته نباشید. نیازمند ژنراتور برای تامین برق گلخانه در مواقع قطعی برق هستم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 29 شهریور 1401
سلام جناب صفیان عزیز، لطفا نوع و آمپر دستگاه هایی که ژنراتور باید برقشان را تامین کند، ذکر بفرمایید.
علی موتابیان ارسال شده در : شنبه 19 شهریور 1401
سلام، مطالب مفید بود. نیازمند مشاوره در خصوص انتخاب موتور برق برای شرکت تولیدی هستم.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 19 شهریور 1401
سلام جناب موتابیان عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
روح الله صدیق ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 15 شهریور 1401
سلام، دور دینام تکفاز هم جهت با عقربه ساعته یا عکس عقربه ساعت هستش؟
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 17 شهریور 1401
سلام جناب صدیق عزیز، در ژنراتور ها فرقی نمی کند چپگرد باشند یا راست گرد، در هر دو حالت تولید برق را انجام می دهند.
غلامعلی محمدی ارسال شده در : دوشنبه 14 شهریور 1401
سلام، من یک موتور 15 اسب بنزینی دارم و می خوام یک ژنراتور روش سوار کنم. چه ژنراتوری جوابگو هست؟ بازدهی سه فاز یا تکفاز چه فرقی داره؟ یعنی از سه فاز برای جوشکاری تکفاز می تونم استفاده کنم؟ آیا جواب می دهد یا باید حتما تکفاز سوار کنم؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 16 شهریور 1401
سلام جناب محمدی عزیز، میزان توان ژنراتور باید 10 درصد بالاتر از توان موتور باشد. بازدهی تک فاز و سه فاز بستگی به موتور و ژنراتوری دارد که انتخاب می کنید. بله، امکان استفاده از تک فاز وجود دارد اما باید در سه فاز هماهنگی بار داشته باشیم.
نصراله رحمانی ارسال شده در : یکشنبه 13 شهریور 1401
سلام، آیا ژنراتوری هست که بشه روی موتور با دور متغیر مثلا دور معمولش 1500 دور باشه و هر لحظه تغییر کنه دورش؟ مثلا بره 1700، 2000 و 2500 دور و هی بالا پایین بشه؟ ولی زیر 1500 دور نیاد یعنی می خوام بگم توان موتور بالای 1500 دور می ره و متغییر هست ولی زیر ۱۵۰۰ نمی ره. آیا مشکلی پیش میاد اینجوری برای ژنراتور؟ اصلا همچین ژنراتوری وجود داره؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 14 شهریور 1401
سلام جناب رحمانی عزیز، این ژنراتور ها به صورت سفارشی ساخته می شوند اما در ایران، ژنراتورها به دلیل اینکه وارداتی هستند، در دورهای 1500 و 3000 موجود می باشند.
رضا حاجی میری ارسال شده در : چهارشنبه 02 شهریور 1401
با عرض سلام و خسته نباشید. امکان اخذ نمایندگی فروش هست؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 05 شهریور 1401
سلام جناب حاجی میری عزیز، با عرض پوزش و متاسفانه در حال حاضر هیچ گونه نمایندگی و یا عاملیت فروش اعطا نمی گردد. نام حضرتعالی به لیست متقاضیان اضافه گردید و در صورت تغییر سیاست با شما تماس گرفته خواهد شد.
شمشیری ارسال شده در : چهارشنبه 19 مرداد 1401
سلام، موتور ژنراتور دیزل می خوام.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 20 مرداد 1401
سلام دوست عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن امتیاز کم به محتوای این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هر گونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
حامد عنایتی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 21 تیر 1401
سلام، موتور دیزل و‌ ژنراتور می خواستم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 21 تیر 1401
سلام جناب عنایتی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
علی میرشمسی ارسال شده در : شنبه 21 خرداد 1401
سلام، موتور گاز سوز 5 کیلوات تک فاز موجود دارید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 22 خرداد 1401
سلام جناب میرشمسی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
خسرو فاضلی ارسال شده در : شنبه 21 خرداد 1401
سلام، من 1 موتور پمپ آب 3 اینچ دارم و به علت عدم نیاز به آب می خواهم به موتور برق تکفاز تبدیل نمایم تا برای جوشکاری های خانگی استفاده کنم. دستگاه جوشکاریم جدید و کم مصرف (اینورتر) می باشد. لطفا راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 23 خرداد 1401
سلام جناب فاضلی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
بهنام ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 03 خرداد 1401
سلام، ما یک ساختمان با 3 طبقه 6 واحده داریم که واحدها برای سرماش و گرمایش از سیستم داکت اسپلیت که هر کدام 2 عدد در مجموع 12 داکت اسپلیت استفاده می کنند، به همراه یک آسانسور 6 نفره، 2 عدد پمپ آب 2 و 1.5 اسب و 2 عدد جک پارکینگی و 40 لامپ. نیاز به یک ژنراتور برای مواقع قطع برق داریم. به صورتی که برق واحدها کامل پشتیبانی شود. لطفا راهنمایی و مشاوره بفرمایید. چه توصیه ای برای تامین برق اضطراری دارید؟ با سپاس فراوان.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 04 خرداد 1401
سلام دوست عزیز، لطفا توان داکت اسپلیت ها را ذکر بفرمایید.
احتشام جهان نور حسنلویی ارسال شده در : شنبه 10 اردیبهشت 1401
سلام، وقت بخیر. بنده یک ایده در مورد گسترش صنعت برق دارم. در صورت لزوم حاضرم تا توضیحات کامل ارائه بدهم. البته توضیح و تفسیر آن بسیار مفصل هست با چند خط نوشتن نمی شود توضیح داد. در صورت تمایل حاضر به همکاری هستم. با تشکر و احترام.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 11 اردیبهشت 1401
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی در صورت نیاز با شما تماس خواهند گرفت.
هادی ارسال شده در : یکشنبه 04 اردیبهشت 1401
سلام، خسته نباشید. ژنراتور های استریم تک فاز اگه دورشون از 1500 دور در دقیقه بیشتر بشه چه اتفاقی رخ میده؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 05 اردیبهشت 1401
سلام، دور بیش از 1500 دور در دقیقه امکان پذیر نمی باشد.
مرتضی اقبالی ارسال شده در : شنبه 13 فروردین 1401
سلام، خسته نباشید. من یک ایده خوب برای تولید برق دارم که خیلی می تونه خوب باشه. هم قطعی برق پیدا نمی کنیم، هم می تونیم صادرات برق داشته باشیم و ارزآوری داشته باشیم. ممنونم می شم اگه راهنمایی کنید در این راستا. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 14 فروردین 1401
سلام جناب اقبالی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی در صورت لزوم با شما تماس خواهند گرفت.
مهدی رنجبر ارسال شده در : چهارشنبه 10 فروردین 1401
سلام، خسته نباشید. راجع به ژنراتور استریم اطلاعات می خواستم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 14 فروردین 1401
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
اسماعیلی سیدوحید ارسال شده در : یکشنبه 29 اسفند 1400
سلام، بسیار عالی. تشکر از زحمات بی دریغتان.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 14 فروردین 1401
سلام، ممنون از نظر دلگرم کننده شما.
محمد سهرابی ارسال شده در : دوشنبه 23 اسفند 1400
سلام خسته نباشین. آیا جهت چرخش در ژنراتور مهم هست؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 24 اسفند 1400
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
علی مکی آبادی ارسال شده در : پنجشنبه 12 اسفند 1400
سلام مهندس عزیز، یک ژنراتور GM که 6 قطب هست و ۲۲۰ و ۶۰ هرتز است. الان فقط هرتز 60 دارد. ولتاژ نداره. سیم پیچ و اکسایت سالمه. صفحه دیود سالمه. مشکل چی می تونه باشه؟ لطفا راهنمایی کنید. تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 12 اسفند 1400
سلام جناب مکی آبادی عزیز، لطفا بفرمایید مشکل ژنراتور شما چیست. همکاران واحد تعمیرات نیز با شما تماس می گیرند.
محسن خادمی ارسال شده در : شنبه 07 اسفند 1400
سلام، بنده یک دیزل ژنراتور سه فاز می خواستم برای کشاورزی. پمپ 4 اینچ می باشد. قیمت و مشخصات بدید لطفا.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 07 اسفند 1400
سلام جناب خادمی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
بهزاد بازیار ارسال شده در : جمعه 01 بهمن 1400
سلام مهندس، برای یک پمپ شناور در عمق 100 متری یک چاه کشاورزی، چه نوع دیزل ژنراتوری با چه توانی توصیه می فرمایید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 02 بهمن 1400
سلام جناب بازیار عزیز، لطفا بفرمایید پمپ شما چند اینچ می باشد.
جواد عليزاده ارسال شده در : چهارشنبه 22 دی 1400
ضمن عرض سلام و خسته نباشید. اگر مطالبی مبنی بر توربو ژنراتورهای EGT بگذارید ممنون می شم. بابت مطالب مفیدی که گذاشته اید سپاسگزارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 23 دی 1400
سلام جناب علیزاده عزیز، ممنون از حسن نظر و پیشنهاد حضرتعالی. پیشنهاد شما بررسی خواهد شد.
محمود جورسرا ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 21 دی 1400
سلام مهندس جان، آیا می شه ژنراتور برقی باشه که بجای گازی یا دیزلی نیرو محرکه با دینام سه فاز کار کنه یا واسه قدرت بیشتر دینام یه گیربکس بهش اضافه کنن؟ منظورم اینه که نیرو محرکه برق باشه به اندازه ترانس ۱۰۰ کاوا برق بده.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 23 دی 1400
سلام، چنین کاری از نظر علم فیزیک امکان پذیر نمی باشد.
حشمت الله عمادی ارسال شده در : شنبه 27 آذر 1400
با عرض سلام و تشکر فراوان از زحمات و مطالب ارزشمندتون.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 27 آذر 1400
سلام جناب عمادی عزیز، ممنون بابت پیام دلگرم کننده حضرتعالی.
آروین حسنی ارسال شده در : چهارشنبه 24 آذر 1400
سلام، خسته نباشید. برای خرید ژنراتور برق خانگی نیاز به مشاوره شما و راهنماییتون دارم. اگه مشکلی نیست تماس بگیرید با من. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آذر 1400
سلام جناب حسنی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
رامین سیف ارسال شده در : پنجشنبه 11 آذر 1400
با سلام و وقت بخیر. جهت راه اندازی فارم ماینینگ با ظرفیت ۳۰ دستگاه، که توان مصرفی هر دستگاه ۲۲۰۰ وات است، چه ژنراتوری رو پیشنهاد می کنین؟ ترجیحا دیزلی باشه. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 11 آذر 1400
سلام، به شما یک دیزل ژنراتور در برندهای موتور سازان، پرکینز اصل، بادوین، لوول یا تلک با توان 72 کاوا پیشنهاد می شود.
حسین عسگری ارسال شده در : دوشنبه 01 آذر 1400
سلام، برای ۴ تا ماینر با ۳۰۰۰ وات مصرفی چه ژنراتوری پیشنهاد می کنید که بصورت دائم برق بده؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 02 آذر 1400
سلام، یک ژنراتور 18 کیلووات مناسب است.
مجتبی جلالی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 11 آبان 1400
سلام، من به 7000 وات برق جهت پمپ آب 4 اینچ برای کشاورزی نیاز دارم. چه ژنراتوری پیشنهاد می کنید و قیمتش چند هست؟ ممنون می شم تماس بگیرید.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 12 آبان 1400
سلام جناب جلالی عزیز، با توجه به قیمت کمتر موتور برق بنزینی، به شما یک موتور برق بنزینی 7 کیلووات سان پاور یا جیانگ دانگ توصیه می شود.
حسن بهنام راد ارسال شده در : دوشنبه 10 آبان 1400
سلام، لطفا بفرمایید جهت راه اندازی ماینر چه ژنراتوری مناسب است؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 11 آبان 1400
سلام جناب بهنام راد عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
علیرضا نیک نام ارسال شده در : جمعه 23 مهر 1400
سلام، من نیاز به ۱۵۰ آمپر تمام وقت دارم. چه ژنراتوری نیاز هست؟ قیمت هم بفرمایید. در صورت خرابی و تعمیرات لوازم یدکی و خدمات دارید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 24 مهر 1400
سلام جناب نیک نام عزیز، برای این متراژ تقریبا به یک وی آر اف 60000 بی تی یو نیاز است و حداکثر متراژ لوله مسی 15 متر می باشد. همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
حسینی ارسال شده در : یکشنبه 18 مهر 1400
سلام وقت بخیر، من برای واحد تولیدی ژنراتور می خوام راهنمایی بفرمایید. برق ما 3 فاز 50 آمپر هستش.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 19 مهر 1400
سلام، وقت بخیر، با شما تماس گرفته خواهد شد.
حسن جعفری زاده ارسال شده در : جمعه 09 مهر 1400
سلام، آیا سربندی دینام ۴ قطبی ژنراتور ۵۰ هرتز ۳۸۰ ولت با سربند دینام ۴ قطبی ۶۰ هرتز ۴۴۰ ولت با هم تفاوت دارند؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 10 مهر 1400
سلام جناب جعفری زاده عزیز، خیر، تفاوتی با هم ندارند. می بایست با توجه به اطلاعات درج شده بر روی پلاک الکتروموتور، سربندی مناسب ستاره یا مثلث را انتخاب بفرمایید. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به محتوای این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
مجتبی زارعی ارسال شده در : پنجشنبه 08 مهر 1400
سلام، یه ژنراتور جهت راه انداری ماینر می خواستم.
مدیر سایت
ارسال شده در : پنجشنبه 08 مهر 1400
سلام جناب زارعی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
رحیم ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 06 مهر 1400
سلام، ژنراتور تولید کننده برق سه فاز لازم دارم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 07 مهر 1400
سلام جناب ژنراتور عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
رستخیز بهمن ارسال شده در : دوشنبه 08 شهریور 1400
سلام، بی زحمت پیش فاکتور ژنراتور برای سردخانه و بسته بندی خرما و پیش فاکتور اعلام و اطفاء حریق ارسال شود. متشکرم.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 09 شهریور 1400
سلام جناب بهمن عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
مصطفی ستاری ارسال شده در : یکشنبه 07 شهریور 1400
سلام، درخواست خرید ژنراتور برق برای تامین برق کامپیوتر های اداره دارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 07 شهریور 1400
سلام جناب ستاری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
نوروزی ارسال شده در : یکشنبه 31 مرداد 1400
سلام، تشکر از همکاری شما. بله الکتروموتور هست. چون دانش کافی برای برق ندارم، می خواهم شما با استفاده از موتوری که گفتم با دور موتور لازم بتونه برق پایدار رو دائم برای مصرف خانگی تولید کند. پیشنهاد شما چه نوعی است؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 01 شهریور 1400
سلام جناب نوروزی عزیز، پاسخ سوال شما مسلتزم دانستن فاکتورهای مختلفی است. لذا پیشنهاد می شود برای گرفتن پاسخی دقیق تر با همکاران واحد مشاوره فنی تماس داشته باشید. شما می توانید با شماره 02148000049 (داخلی 340، 330 و 310) تماس بگیرید. همکاران ما نیز با شما تماس خواهند گرفت.
نوروزی ارسال شده در : جمعه 29 مرداد 1400
سلام، خسته نباشید. من یک موتور دارم که با مدار بسته چرخشی کار می کنه و نیازی به سوخت نداره. دور دوران شافت را می توان به دلخواه تنظیم کرد. برای یک خانه با دو یخچال، تلویزیون، کولر آبی و ۱۵ لامپ نیاز دارم. چه ژنراتوری لازم دارم؟ ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 30 مرداد 1400
سلام جناب نوروزی عزیز، آیا منظور شما الکتروموتور می باشد؟ همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
دانیال بسحاقی ارسال شده در : جمعه 22 مرداد 1400
سلام، در مورد موتور برق برای فارم ماینینگ سوال داشتم. با تشکر از سایت مفیدتون.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 23 مرداد 1400
سلام جناب بسحاقی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
محمد امین ارسال شده در : دوشنبه 11 مرداد 1400
سلام، در مورد ژنراتور برق برای ساختمان 11 طبقه با دو لاین آسانسور سوال داشتم.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 12 مرداد 1400
سلام، لطفا ذکر بفرمایید که آسانسورها چه ظرفیتی دارند و چند نفره می باشند.
مهدی ذوالفقاری ارسال شده در : جمعه 08 مرداد 1400
سلام، در مورد خرید موتور برق و ژنراتور خانگی سوال دارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 09 مرداد 1400
سلام جناب ذوالفقاری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
لطفی ارسال شده در : جمعه 01 مرداد 1400
سلام، یه ژنراتور ۱۲۵ کیلووات ۷۵۰ دور دارم که با توجه پلاک، جریان تحریک ۱۰۸ آمپر و ولتاژ تحریک ۳۲ ولت داره و دارای دو حلقه لغزنده داره روی روتور هست. آیا با وصل کردن دو حلقه لغزنده به همدیگر (یعنی روتور را اتصال کوتاه کنیم)، می توان از این ژنراتور بعنوان موتور استفاده کرد یا خیر؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 02 مرداد 1400
سلام جناب لطفی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
امیر بطیاری ارسال شده در : جمعه 25 تیر 1400
با عرض سلام و خسته نباشید. یه ژنراتور ۸۰ کیلوات دارم چه دینامی می تونم باهاش راه بندازم؟
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 26 تیر 1400
سلام، دو گزینه پیش روی حضرتعالی می باشد. شما می توانید موتور را همان 80 کیلووات کوپل کنید که اصطلاحا به آن سر به سر می گویند، یا می توانید موتوری با توان بیش از 80 کیلووات در محدوده 85 تا 90 کیلووات استفاده نمایید.
ولادی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 22 تیر 1400
با سلام، برای تامین برق در موارد قطع برق یک مجتمع 42 واحدی که 4 تا آسانسور 6 نفره داره و 2 تا پمپ آب و 2 تا آیفون تصویری و 36 تا دوربین مدار بسته در 10 طبقه واقع شده چه مدل ژنراتوری را پیشنهاد می کنین؟ و اینکه ژنراتور دیزلی بهتره خریداری کنیم یا گازی؟ مستدعی است جواب تان بدون غرض و بدون تعصب به دستگاه های موجود خودتان اعلام بفرمایید. ممنون بابت پاسخ دهی در زمان کوتاه و از سایت مفیدتان.
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 22 تیر 1400
سلام جناب ولادی عزیز، برای حضرتعالی موتور برق 40 کیلووات مناسب می باشد.
مجید مفتحی ارسال شده در : یکشنبه 20 تیر 1400
با سلام، بنده کارگاه نجاری دارم که به دستگاه هایی مانند اره فلکه ۶۰ و ۳۵، سه کاره، دستگاه سمباده ۲ عدد و ۴ عدد هواکش از نوع سانترفیوژ مجهز می باشد. چه ژنراتوری جواب گوی کار بنده می باشد؟ با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 21 تیر 1400
سلام جناب مفتحی عزیز، لطفا توان هر کدام از تجهیزات فوق را ذکر نمایید.
ترابی ارسال شده در : جمعه 18 تیر 1400
سلام، برای تامین برق دو کابین، آسانسور 6 نفره، پمپ آب مجتمع، آیفون تصویری و دوربین های مداربسته یک مجتمع 28 واحده در هفت طبقه، چه پیشنهادی دارید؟ با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 19 تیر 1400
سلام جناب ترابی عزیز، یک ژنراتور 20 کیلووات سه فاز برای حضرتعالی مناسب خواهد بود.
سلطانی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 15 تیر 1400
سلام، ما یک ساختمان ده طبقه داریم با آسانسور نیاز به یک ژنراتور و UPS برای مواقع قطع برق داریم. لطفا راهنمایی و مشاوره بفرمایید چه توصیه ای برای تامین برق اضطراری دارید؟
مدیر سایت
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 15 تیر 1400
سلام جناب سلطانی عزیز، آسانسور چند نفره مد نظر جنابعالی می باشد؟ همچنین لطفا بفرمایید که آیا قصد دارید 10 واحد را کامل زیر بار ژنراتور ببرید یا خیر.
داود عسکری ارسال شده در : یکشنبه 13 تیر 1400
سلام، من یک دستگاه ژنراتور 250 کاوا کم کارکرد برند خوب نیاز دارم.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 14 تیر 1400
سلام جناب عسکری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
ملکی ارسال شده در : شنبه 12 تیر 1400
سلام، بله، ممنون از برنامه خوب شما.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 13 تیر 1400
سلام جناب ملکی عزیز، ممنون از حسن نظر شما.
ملکی ارسال شده در : شنبه 12 تیر 1400
سلام، با تشکر از مدیر محترم سایت که جواب من رو دادید. ببخشید من می خوام یک الکتروموتور را جهت گرداندن ژنراتور ۷ کیلووات با یک وزنه چرخشی سنگین کوپل کنم که به ژنراتور دور بده. سوال من اینه که چه الکتروموتوری بگیرم، با چه مشخصاتی که بتونه جواب ژنراتور رو بده. بعدش وقتی الکتروموتور با وزنه دورش رفت بالا، از برق بکشم، بعد از خوده ژنراتور فوری برق بدم به الکتروموتور که دیگه خودگردان بشه. نه دیگه سوخت می خواد، نه چیزی. من خیلی توی این فکر هستم. لطفا راهنمایی کنید، چون یک همچین چیزی توی برنامه یوتویوب دیدم. خیلی برام جالب بود. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 12 تیر 1400
سلام جناب ملکی عزیز، این امر از نظر علمی نادرست بوده و عملی نمی باشد.
ملکی ارسال شده در : شنبه 12 تیر 1400
سلام، آیا با الکتروموتور تک فاز، می شه ژنراتور ۷ کیلووات تک فاز راه اندازی کرد؟ یعنی بین کوپلش وزنه چرخش سنگین برترین، بعد که دور گرفت از برق خود ژنراتور الکتروموتور بچرخه. ممنون.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 12 تیر 1400
سلام جناب ملکی عزیز، خیر، زیرا توان ها با یکدیگر مطابقت ندارند.
سید علی اصغر حسینی ارسال شده در : یکشنبه 06 تیر 1400
با سلام، برای راه اندازی کارگاه تولید بلوک نیاز به یک دیزل ژنراتور حدود ۶۰ کاوا نیاز دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 07 تیر 1400
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
حامد امیری ارسال شده در : یکشنبه 06 تیر 1400
سلام، ممنون از توضیحات خوبتون. برای ماینینگ دیزل ژنراتور می خوام. ممنون می شم راهنمایی کنین.
مدیر سایت
ارسال شده در : یکشنبه 06 تیر 1400
سلام جناب امیری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
حمید فتحی ارسال شده در : پنجشنبه 03 تیر 1400
سلام، بسیار عالی بودن. من درخواست خرید دارم. ممنون می شم كارشناستون با من تماس بگیرن. یک عدد 150 کاوا می خوام. ممنون می شم.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 05 تیر 1400
سلام جناب فتحی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
محمد طبری ارسال شده در : جمعه 28 خرداد 1400
سلام و روز بخیر، برای ماینینگ ژنراتور می خوام با قدرت 30000 وات در ساعت. ترجیحا دیزلی باشه، برام جور کردن سوختش راحت تر هست. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 29 خرداد 1400
سلام جناب طبری عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
پارسا محمدی ارسال شده در : جمعه 28 خرداد 1400
سلام، خسته نباشید. ممنون می شم من رو راهنمایی کنید. آیا شناور چاه عمیق ۲۲۰ ولت، برق سه فاز مصرف می کنه؟ یک ژنراتور سه فاز داشته باشی از عهده مصرف برق این پمپ شناور چاه عمیق بر میاد یا نه؟ یعنی این ژنراتور سه فاز داشته باشم، می تونم چاه کشاورزیم رو برقی کنم؟ یه پمپ شناور ۶ اینج ۲۲۰ ولت می خوام. ممنون می شم راهنمایی کنید.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 29 خرداد 1400
سلام جناب محمدی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
سیدپور ارسال شده در : دوشنبه 24 خرداد 1400
سلام، برای تامین برق اضطراری دو آسانسور ۵ نفره و ۴۵ واحد در کل، پیشنهادتون کدام گزینه است؟ حجم دستگاه نیاز به چند متر مکان دارد؟ نهایتا حدود کلی هزینه چقدر هست؟
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 24 خرداد 1400
سلام جناب سیدپور عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
عبدالوهاب یلمه ارسال شده در : شنبه 22 خرداد 1400
سلام، من یک دستگاه ژنراتور لازم دارم تا بتوانم جوسازی های معمولی انجام دهم.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 22 خرداد 1400
سلام، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت. لطفا در صورت امکان دلیل دادن کمترین امتیاز ممکن به این صفحه را نیز بفرمایید تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا ایراد، اصلاح گردد.
کریم خادمی ارسال شده در : چهارشنبه 19 خرداد 1400
سلام، جهت مشاوره و خرید ژنراتور برق اضطراری برای بلوک ساختمان مسکونی، جهت 2 کابین آسانسور، 2 عدد پمپ آب و برق مشاعات، راهنمایی و استعلام قیمت می خواستم.
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 19 خرداد 1400
سلام جناب خادمی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
محمدرضا رفیعی ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 خرداد 1400
سلام، برای یک خانه ویلایی 200 متری (100 بالا و 100 همکف) به منظور تامین برق دو عدد کولر آبی لطفا راهنمایی بفرمایید. چه ژنراتوری مناسب هست؟ به علاوه قیمتش چنده؟
مدیر سایت
ارسال شده در : چهارشنبه 19 خرداد 1400
سلام جناب رفیعی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
محمد قاسمیان ارسال شده در : شنبه 15 خرداد 1400
سلام، این ژنراتورها رو می شه دائمی برای ویلا هم استفاده کرد؟ اگر می شه هزینش چقدره؟ واسه کرج می خواستم. با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 17 خرداد 1400
سلام جناب قاسمیان عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
موسوی ارسال شده در : شنبه 08 خرداد 1400
باسلام و احترام. برای یه شرکت که حدود 20 تا سیستم کامپیوتری داره و تقریبا 6000 وات ساعت برق نیاز داره، چی پیشنهاد می کنین؟ هزینه کامل در مشهد چقدر میشه؟ با تشکر.
مدیر سایت
ارسال شده در : شنبه 08 خرداد 1400
سلام جناب موسوی عزیز، همکاران واحد مشاوره فنی با شما تماس خواهند گرفت.
احمد مسعودی ارسال شده در : جمعه 07 خرداد 1400
با سلام، لطفا مشخصات کامل و ش