استئاریک اسید

اشتراک :
 0
امتیاز کاربران 0/0 از 5
استئاریک اسید
تحویل اکسپرس
خدمات پس از فروش
کیفیت بالا
مشاوره فنی

فروش استئاریک اسید

استئاریک اسید یک اسید چرب اشباع شده با 18 شاخه کربن است.

انواع اسید استئاریک

  • اسید استئاریک گرید بهداشتی آرایشی یا کاسمتیک
  • اسید استئاریک رابر گرید

قیمت اسید استئاریک


مشخصات فنی اسید استئاریک

استئاریک اسید

اسید استئاریک چیست؟

اسید استئاریک یک اسید آمینه رایج است که دارای فرمول شیمیایی C18H36O2 و نام آیوپاک، اکتادکانوئیک اسید می باشد. نام دیگر این اسید استئاروفانیک و یا ستیل استیک اسید می باشد. وزن مولکولی آن معادل 284.484 گرم بر مول است و ترکیبی غیر سمی با شکل ظاهری به صورت مایع سفید یا بی رنگ است. نقطه ذوب آن 70 درجه و نقطه جوش آن 232 درجه سانتی گراد است. ساختار این محصول به صورت شاخه ای است که یک سر آن گروه متیل و سر دیگر آن گروه کربوکسیل وجود دارد.

استئاریک اسید

در الکل، اتر و کلروفرم محلول است اما در آب نامحلول می باشد. این ماده یک عامل امولسیفایر در ضخیم شدن بسیاری از چربی های گیاهی است. این ماده عمدتا از چربی ها و روغن استخراج شده و حاوی تری گلیسیریدی است که مولکول های گلیسیرین به زنجیره های هیدروکربنی طولانی متصل هستند. این هیدروکربن ها می توانند از طریق روش های مختلف از فرمول گیلیسیرین حذف شوند. هنگامی که یک مولکول تری گلیسیرید تقسیم می شود، سه مولکول اسید چرب و یک مولکول گلیسیرین تولید می شود. یکی از اصلی ترین چربی های مورد استفاده در تولید اسید استئاریک، چربی گوشت گاو است که به عنوان چربی شناخته می شود.

فروش استئاریک اسید

از لحاظ تاریخی، اسید استئاریک توسط یک فرآیند شناخته شده به عنوان هیدرولیز ساخته شده است که شامل گرم کردن چربی در محلول قلیایی می باشد. در عوض، اسید استئاریک معمولا مقادیر جزئی اسیدهای چرب دیگر را با طول زنجیره کربنی مختلف مانند اسیدهای لوری و پالمیتیک شامل می شود. این ناخالصی ها می توانند اسید را در وزن مولکولی، حلالیت، نقطه ذوب، رنگ، بویایی و دیگر خواص فیزیکی و شیمیایی تغییر دهند. علاوه بر توزیع زنجیره کربن، میزان خنثی سازی یا مقدار اسید آزاد موجود، خواص اسیدی را نیز تعیین می کنند.

تعدادی از مشخصات فیزیکی و شیمیایی مورد استفاده برای اطمینان از کیفیت پایدار استئاریک اسید عبارتند از: میزان اکسایش اسید، ارزش ید، ارزش پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، غیر قابل جذب، رطوبت و ناخالصی های ردیابی.

در آتش بازی، اسید استئاریک اغلب برای پوشاندن پودرهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن استفاده می شود. این فرآیند مانع از اکسیداسیون می شود و اجازه می دهد ترکیب ها برای مدت زمان بیشتری ذخیره شوند. اسید استاریک یک روان کننده رایج در قالب تزریق و پرس کردن پودرهای سرامیکی است و به عنوان یک قالب برای لاتکس فوم استفاده می شود که در قالب های سنگ پخته می شود.

گروه اسیدی استئاریک اسید در واکنش های اکسایش و کاهش دخیل هستند و مولکول های جدید ایجاد می کنند.

تولید استئاریک اسید

تولید این محصول با هیدرولیز تری اتیلن گلیسیرید همراه است. این اسید از چربی و روغن در آب گرم با فشار بالا تولید می شود. معمولا استئاریک اسید تجاری حاصل از ترکیب پالماتیک اسید و استئاریک اسید و مقدار کمی اولئیک اسید می باشد. 

در حقیقت استئاریک اسید در چربی و روغن گیاهان و حیوانات یافت می شود. نمونه چربی حیوانی شامل 30% اسید استئاریک می باشد. بیشتر روغن های گیاهی 5 درصد از حجم خود را از اسید آمینه دریافت می کنند، به جز کره کاکائو و کره شیا که 9 برابر بیشتر اسید استریک است.

برای جداسازی این ماده، چربی یا روغن حاوی اسید آمینه را حرارت می دهند و تحت فشار خاص قرار می دهند، سپس موادی که در آب جوش قرار دارند داخل دستگاه تقطیر قرار داده می شود. این دستگاه بخارهای حاصل از جوشاندن روغن و چربی را گرفته و آن ها را از طریق یک سری کویل های سرد باز می کند. افت ناگهانی دما باعث می شود که استئاریک اسید به یک مایع تبدیل گردد. سپس می توان آن را به یک ماده جامد واکس مانند تبدیل کرد.

اطلاعات استئاریک اسید

کاربرد اسید استئاریک

کاربرد اسید استئاریک بسیار متعدد بوده که یکی از بزرگترین کاربرد آن در صنعت برای تولید صابون می باشد. اسید استئاریک عمدتا برای تولید استات ها از جمله استات سدیم، استات منیزیم، استات سرب کلسیم، استات سرب، استات سرب آلومینیوم، استات سرب، استات آهن و استریت پتاسیم استفاده می شود. نمک سدیم یا پتاسیم اسید استریک، جزء صابون ها هستند. گرچه استات سدیم دارای توانایی کمتری نسبت به سدیم پالمیتات است، اما حضور آن می تواند سختی صابون را افزایش دهد.

اسید استاریک همچنین می تواند به عنوان حلال های رنگ محلول در روغن، عامل روانکاری مداد رنگی، عامل روشنایی استنسیل و امولسیفایر گریسیرید اسید استاریک استفاده شود. همچنین این اسید به طور گسترده ای در تولید لوله های PVC، ورق، پروفیل ها و فیلم ها استفاده می شود و از جمله  تثبیت کننده های حرارتی PVC با روانکاری خوب و ثبات عالی در برابر نور و گرما است. در استفاده از لوله پلی وینیل کلرید، استئاریک اسید به جلوگیری از "کک" در طول پردازش کمک می کند و تثبیت کننده گرمادهی موثر در طول پردازش فیلم های PVC است و همچنین از تغییر رنگ ناشی از قرار گرفتن در معرض سایر رنگ ها جلوگیری می کند.

از جمله کاربردهای دیگر آن می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • در ساخت و تولید شمع‌ به عنوان عامل سخت کننده
  • تولید لوازم آرایشی و بهداشتی
  • ساخت دارو
  • صابون های شوینده و دترجنت ها
  • روان کننده ها
  • پلاستیسایزرهای پلاستیکی
  • عوامل آزاد کننده قالب
  • تثبیت کننده ها
  • سورفکتانت ها
  • شتاب دهنده ولکانیزه لاستیکی
  • عامل ضد آب
  • عامل پرداخت کننده
  • عوامل فلوتاسيون فلزی
  • نرم کننده ها
  • مواد شیمیایی آلی
  • غذا و آشامیدنی
  • محصولات مراقبت شخصی
  • کشاورزی
  • خوراک دام و طیور
  • از این محصول به تنهایی در روغن کرچک برای تولید انواع نرم کننده ها در صنایع نساجی نیز استفاده می شود.
  • از اسید استئاریک رابر گرید در صنایع لاستیک سازی به منظور نرم شدن بیشتر لاستیک به آن اضافه می گردد.

برخی از مشتریان ما

مشتریان فامکو
نفت پارس
نفت پارس

لیست قیمت استئاریک اسید

با عرض پوزش کلیه قیمت ها در حال بروزرسانی می باشد، لطفا جهت استعلام قیمت خرید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.

قیمت اسید استئاریک
ردیف شرح قیمت به تومان
1 قیمت اسید استئاریک تماس بگیرید

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
امتیاز شما به این محصول :