گرمکن سیلندر تزریق دستگاه تزریق پلاستیک

گرمکن سیلندر تزریق دستگاه تزریق پلاستیک

رایج ترین روش گرم کردن سیلندر تزریق، استفاده از گرمکن برقی است که دور سیلندر نصب می شود و حرارت را به پوسته سیلندر منتقل و مواد داخل آن را تا درجه لازم و معین گرم و ذوب می کند. این گرمکن به وسیله حرارت سنج خود به خود قطع و وصل می شود تا درجه حرارت مطلوب حفظ شود. البته می توان از حرارت بخار، گاز، روغن گرم هم برای گرم کردن سیلندر استفاده کرد. نصب چنین وسایلی دور سیلندر کمی جاگیر است و نمی توان حرارت را  در یک مشخص ثابت نگهداشت و حرارت را به سرعت کم و زیاد کرد، ولی به وسیله برق می توان با اختلاف حدود 5 درجه سانتی گراد همیشه حرارت را دقیقا تعیین کرد و ثابت نگهداشت. لذا بهترین نتیجه از گرمکن برقی بدست می آید و به همین دلیل در تمام دنیا متداول است.

گرمکن سیلندر تزریق دستگاه تزریق پلاستیک

اجزای گرمکن برقی دستگاه تزریق پلاستیک

1) پوشش خارجی یا حفاظ حرارتی

2) پیچ های محکم کننده گرمکن به دور سیلندر

3) ورق فلزی مخصوص، وسیله انعکاس حرارت به گرمکن و گرم نگهداشتن آن

4) پوشش فلزی داخلی

5) پریز برای گرمکن

نقص و اشکال گرمکن های سطحی این است که مقداری از انرژی حرارتی را در هوای آزاد دور سیلندر رها و نابود می کند. این مقدار حرارت که از بین می رود گاهی تا حدود 60 درصد قدرت گرمکن را تشکیل می دهد. پوسته وسیله انعکاس حرارت و برگردانیدن آن به دور سیلندر است که از ورق فلزی کرکره ای ساخته شده و می تواند قدرت حرارت گرمکن را تا حدود 35  درصد افزایش دهد و در حقیقت از پخش و هدر شدن آن جلوگیری کند. برای گرم کردن انواع پلاستیک بر حسب نوع آنها حرارتی تا حدود 300 درجه سانتی گراد ضروری است. ساختمان گرمکن های سطحی دور سیلندر دو نوع است. نوع اول آن از دو طرف عایق فلزی دارند که سیم پیچی برق بین آن دو قرار گرفته است.

اجزای گرمکن برقی دستگاه تزریق پلاستیک

اجزای گرمکن نوع اول به صورت زیر است:

1) دو شاخه

2) پیچ محکم کننده

3) پوشش فلزی خارجی

4) پوشش فلزی میانی

5) عایق از جنس تلق نسوز

6) سیم پیچی برق ( دور نواری از سرامیک مخصوص)

7) پوشش حفاظتی داخلی

نوع دوم از گرمکن های سطحی اخیرا برای ماشین های بزرگ و سیلندر ماشین های اکسترود ساخته می شود که تفاوت آن با گرمکن های نوع اول از نظر سیم پیچی است. سیم حرارتی این نوع گرمکن ها داخل یک نوع سرامیک مخصوص جاسازی شده است. سیم پیچ به صورت فنر داخل سرامیک جا گرفته و سطحی از سرامیک نیز از داخل روی سیلندر را می پوشاند و سطح خارجی فقط پوشش فلزی دارد. سطح داخلی از سرامیک ساخته شده است. این نوع گرمکن از نظر یکنواخت پخش کردن حرارت بر نوع بالا امتیاز دارد زیرا از سرامیک حرارت یکنواخت تری پخش می شود. در حالیکه از ورق فلزی حرارت در محل اتصال ورق بع سیم گرمکن، بیشتر از نقاط دیگر عبور می کند و هر چه فاصله از این مرکز بیشتر شود پخش حرارت کاهش می یابد. انواع دیگری گرمکن نیز به اشکال مختلف وجود دارد. از قبیل گرمکن سطوح داخلی، گرمکن صفحه ای با خواص مختلف گرم کنندگی (مانند گرم کننده فواصل بین صفحات داخلی قالب یا گرم کننده مغز فلز)

انواع گرمکن سیلندر تزریق دستگاه تزریق پلاستیک

همچنین بخوانید
در این بخش به بررسی خصوصیات و ویژگی های نفوذدهنده صنعت نساجی پرداخته می شود و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن و کاربردهای آن در صنعت نساجی مورد بحث قرار می گیرد. در پایان این مقاله شما به راحتی با اطلاعاتی کامل و دقیق می توانید جهت خرید آن اقدام نمایید. نفوذ دهنده ها در واقع همان مواد فعال سطحی هستند که با کاهش کشش سطحی آب باعث می شوند که آب به راحتی در به الیاف نفوذ کند.. استفاده از این مواد در صنعت نساجی می تواند کمک شایانی به افزایش کیفیت رنگرزی داشته باشد.
استفاده از کریر CK-80 در صنعت نساجی جهت رنگرزی پارچه های پلی استر می باشد. این مقاله حاوی اطلاعات مفید و جامعی در مورد این ماده است که می تواند به شما در شناسایی این ماده تعاونی نساجی کمک کند. از آنجایی که رنگرزی پارچه های پلی استر به راحتی در دمای پایین انجام نمی شود به همین دلیل استفاده از کریر یک امر اجتناب ناپذیر می باشد و می تواند به بهبود رنگرزی در دمای پایین کمک کند که در این مورد انتخاب نوع حامل بسیار مهم است و دقت به این نکته می تواند در بهبود کیفیت رنگرزی مفید باشد.
این دوربین های مداربسته دیجیتال به واسطه آی پی مستقلی که دارند به اینترنت وصل می شوند. از این رو داده های حاصل از رصد دوربین بر روی نمایشگر دستگاه قابل مشاهده است و در کمترین فاصله زمانی دیتاها دراختیار کاربر قرار می گیرد که این امر در دوربین های مداربسته آنالوگ امکانپذیر نمی باشد. بدون محدودیت زمانی و مکانی به راحتی می توان به داده های دوربین مداربسته تحت شبکه دسترسی داشت که این قضیه بزرگ ترین مزیت این دوربین ها تلقی می شود.
در این بخش با ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده آشنا شده و همچنین به بررسی فرایند تولید و کاربردهای آن پرداخته شده است. سدیم آلژینات از آنجایی که از جلبک های دریایی و به صورت طبیعی در دسترس است با داشتن ویژگی هایی چون عدم سمیت و زیست تخریب پذیر بودن و هزینه دستیابی به صرفه به عنوان یک ماده با ارزش در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد این ماده جهت مصرف در صنایع غذایی و دارویی دارای تاییدیه جهانی از سازمان غذا و دارو (FDA) می باشد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: