نقش هوشمندسازی در کاهش مصرف انرژی

نقش هوشمند سازی در کاهش مصرف انرژی

در ابتدا تصور بر این بود که تجهیزاتی همچون آیفون تصویری، جک برقی و غیره، مصرف انرژی را در ساختمان افزایش می دهند ولی باگذشت زمان مشخص شد که این تجهیزات جدا از تمام مزایایی که دارند در کاهش مصرف انرژی نیز تاثیر گذار هستند. رفته رفته با ورود تکنولوژی به صنعت ساختمان این صنعت شکل گسترده تری به خود گرفت و کم کم این تکنولوژی در اولویت های خود راه کاهش مصرف انرژی، رفاه و آسایش انسان قرار داد و البته هوشمندسازی ساختمان با رسالت کاهش مصرف انرژی در صنعت ساختمان ظهور کرد.

روش های هوشمند سازی و کاهش مصرف انرژی

از هوشمندسازی ساختمان به عنوان یکی از راه های کاهش مصرف انرژی نام برده می شود. در ادامه قصد داریم به بررسی بخش های مهم هوشمند سازی مصرف انرژی را در حالت های مختلف بپردازیم.

کنترل روشنایی در هوشمند سازی و کاهش مصرف انرژی

احتمالا بارها اتفاق افتاده است که پس از خروج از منزل متوجه شده اید که چراغی در منزل روشن مانده و امکان برگشت و خاموش کردن آن نیست یا در طبقه یا بخشی از منزل هستید و بخش دیگر نیازی به روشن بودن ندارد ولی ناگزیر بخش های زیادی از منزل روشن مانده است. در سیستم روشنایی اتوماتیک شما در هر فضایی که وارد می شوید همان فضا روشن می شود و بعد از خروج با فرض بر این که فراموش کنید چراغ آن جا را خاموش کنید، حتی پس از گذشت چند دقیقه روشنایی آن فضا هم نیز خاموش می گردد. در سیستم از روشن ماندن بیهوده و فراموشی خاموش کردن روشنایی جلوگیری می شود که این مورد نیز به شدت به کاهش مصرف انرژی کمک می کند.
همین طور روشنایی های بیرونی و پیرامونی ساختمان که نیاز به روشن و خاموش شدن در زمان های خاص را دارند نیز با سیستم هوشمند یا کلید هوشمند کاملا قابل کنترل بوده و از روشن ماندن روشنایی در روز جلوگیری می شود و این قسمت بخش زیادی از اتلاف انرژی را کنترل می کند. در واقع با کنترل گسترده بر سیستم روشنایی ساختمان می توان تا 50 درصد در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.

کنترل روشنایی

کنترل سرمایش و گرمایش در هوشمند سازی و کاهش مصرف انرژی

تهویه مطبوع و سیستم کنترل سرمایش و گرمایش در ساختمان از بخش هایی هستند که در صورت طراحی اشتباه به شدت مصرف انرژی را بالا می برند ولی با سیستم کنترل هوشمند سرمایش و گرمایش می توان از هدر رفت انرژی جلوگیری نمود. استفاده از سنسورهای دما و ترموستات های هوشمند باعث می شود که شما همیشه دمای مطلوب را داشته باشید و از هدر رفت انرژی جلوگیری نمایید. کنترل سیستم های صوتی و تصویری نیز این امکان را می دهد که شما در هر کجای منزل که باشید بتوانید سیستم های تصویری و صوتی که نیاز نیست را خاموش کنید. این نیز در جلوگیری از هدر رفت انرژی به ما کمک می کند.

کنترل سرمایش و گرمایش در هوشمند سازی و کاهش مصرف انرژی

همچنین با استفاده از سیستم پنجره ها و پرده برقی های هوشمند می توان با استفاده از سنسور های تشخیص شدت نور در زمان هایی که شدت نور محیط بیرون بالا باشد پرده ها بسته شوند تا از هدر رفت دما جلوگیری گردد و مصرف انرژی در این زمینه کاهش پیدا کند. در مجموع سیستم هوشمند خانگی در هر سطحی و برندی که باشد در صورت طراحی درست قطعا به ذخیره انرژی به ما کمک می کند. در تحقیقاتی در این مورد آمده است که استفاده درست از BMS در ساختمان و طراحی مبتنی بر اصول حرفه ای می تواند حتی تا 60 الی 70 در صد کاهش مصرف انرژی را در پی داشته باشد. با پیشرفت روز افزون سیستم های هوشمند سازی ساختمان این امیدواری وجود دارد که بخش زیادی از اتلاف انرژی در ساختمان نیز از بین برود و بتوان هرچه بیشتر با کاهش مصرف انرژی کمک کرد.

همچنین بخوانید
در این بخش به بررسی خصوصیات و ویژگی های نفوذدهنده صنعت نساجی پرداخته می شود و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن و کاربردهای آن در صنعت نساجی مورد بحث قرار می گیرد. در پایان این مقاله شما به راحتی با اطلاعاتی کامل و دقیق می توانید جهت خرید آن اقدام نمایید. نفوذ دهنده ها در واقع همان مواد فعال سطحی هستند که با کاهش کشش سطحی آب باعث می شوند که آب به راحتی در به الیاف نفوذ کند.. استفاده از این مواد در صنعت نساجی می تواند کمک شایانی به افزایش کیفیت رنگرزی داشته باشد.
استفاده از کریر CK-80 در صنعت نساجی جهت رنگرزی پارچه های پلی استر می باشد. این مقاله حاوی اطلاعات مفید و جامعی در مورد این ماده است که می تواند به شما در شناسایی این ماده تعاونی نساجی کمک کند. از آنجایی که رنگرزی پارچه های پلی استر به راحتی در دمای پایین انجام نمی شود به همین دلیل استفاده از کریر یک امر اجتناب ناپذیر می باشد و می تواند به بهبود رنگرزی در دمای پایین کمک کند که در این مورد انتخاب نوع حامل بسیار مهم است و دقت به این نکته می تواند در بهبود کیفیت رنگرزی مفید باشد.
این دوربین های مداربسته دیجیتال به واسطه آی پی مستقلی که دارند به اینترنت وصل می شوند. از این رو داده های حاصل از رصد دوربین بر روی نمایشگر دستگاه قابل مشاهده است و در کمترین فاصله زمانی دیتاها دراختیار کاربر قرار می گیرد که این امر در دوربین های مداربسته آنالوگ امکانپذیر نمی باشد. بدون محدودیت زمانی و مکانی به راحتی می توان به داده های دوربین مداربسته تحت شبکه دسترسی داشت که این قضیه بزرگ ترین مزیت این دوربین ها تلقی می شود.
در این بخش با ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده آشنا شده و همچنین به بررسی فرایند تولید و کاربردهای آن پرداخته شده است. سدیم آلژینات از آنجایی که از جلبک های دریایی و به صورت طبیعی در دسترس است با داشتن ویژگی هایی چون عدم سمیت و زیست تخریب پذیر بودن و هزینه دستیابی به صرفه به عنوان یک ماده با ارزش در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد این ماده جهت مصرف در صنایع غذایی و دارویی دارای تاییدیه جهانی از سازمان غذا و دارو (FDA) می باشد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: